Debutul Târgului de produse agro-alimentare “Fermierul Ilfovean”, o campanie de promovare a micilor producători ilfoveni

Mihai Sandu Niţă

Mihai Sandu Niţă

Din Ilfov, Pentru Ilfov!

     Instituția Prefectului – Județul Ilfov găzduiește în perioada 24 – 31 octombrie 2019, la sediul său din str. Smârdan, nr. 3, sector 3, București, Târgul de produse agro-alimentare “Fermierul Ilfovean”. Manifestarea are loc în contextul campaniei de promovare a micilor producători ilfoveni, inițiativă a Direcției pentru Agricultură Județeană Ilfov, ajunsă în 2019 la a patra ediție.

      Evenimentul a fost primit cu bucurie și cu întreaga susținere a prefectului județului Ilfov Mihai – Sandu NIȚĂ și a subprefectului Vincențiu VOICU. Conducerea instituției noastre a felicitat inițiativa directorului Direcției pentru Agricultură Județeană Ilfov, Georgiana Lola ENE, de a sprijini micii producători de legume și preparate tradiționale românești pentru ca aceștia să își poată face cunoscute produsele în județ și nu numai.

     „Prin organizarea acestui târg în incinta instituției prefectului și, în același timp, în mijlocul Capitalei, ne dorim să unim comunitatea rurală ilfoveană cu cea urbană și să încurajăm consumul de produse românești și dezvoltarea micilor afaceri locale. Vă așteptăm pe toți, să vă facem cunoscută o parte din gospodarii ilfoveni care produc local și sănătos. Haideți să cumpărăm românește!” a declarat prefectul județului Ilfov, Mihai – Sandu NIȚĂ.

      Tot astăzi, la propunerea prefectului județului Ilfov lansată în cadrul Colegiului Prefectural, s-a conturat ideea de organizare de acum înainte, la data de 24 octombrie a fiecărui an, a Zilei Fermierului Ilfovean.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email