COMUNICAT DE PRESĂ – Analiză privind principalele riscuri și vulnerabilități existente la nivelul județului Ilfov

Mihai Sandu Niţă

Mihai Sandu Niţă

Din Ilfov, Pentru Ilfov!

În urma ședinței organizate în sistem videoconferință de ministrul interimar al afacerilor interne, Mihai FIFOR, prin care prefecților și șefilor structurilor județene ale M.A.I. le-a fost solicitat să efectueze în cel mai scurt timp o analiză privind principalele riscuri și vulnerabilități existente, prefectul județului Ilfov, Mihai-Sandu NIȚĂ,  a convocat o întâlnire de lucru la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, în data de 2 iulie 2019.

La ședință au participat subprefectul județului Ilfov, Vincențiu VOICU, inspectorul școlar general al IȘJ Ilfov – profesor Maria-Gabriela ILISIE, inspectorul șef al IJJ Ilfov – colonel Bogdan ENESCU, prim-adjunctul inspectorului șef al ISU București-Ilfov – colonel Irinel-Alexandru PRECUP, inspectorul șef al IPJ Ilfov – comisar șef de poliție Doru Marius IACOBUȘ și reprezentanți ai polițiilor orășenești și ai posturilor de poliție comunale de pe raza administrativ-teritorială a județului Ilfov.

În cadrul ședinței, prefectul județului Ilfov a subliniat importanța identificării rapide a oricăror vulnerabilități ce țin de ordinea publică, nivelul infracționalității în incinta unităților de învățământ și în zona adiacentă acestora, și principalele riscuri la adresa cetățenilor ilfoveni. De asemenea, prefectul a solicitat șefilor structurilor participante informări cu caracter permanent, pentru a avea o privire de ansamblu coerentă și pentru a efectua o evaluare corectă a măsurilor de corecție necesare, în scopul garantării siguranței cetățenilor și a ordinii publice.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email